diumenge, de juny 06, 2010

VAM INAUGURAR SANT AMANÇ !


Va ser una celebració entranyable. Fins i tot el temps va posar-hi de la seva part i va acabar lluint un bon sol, tot i que les previsions no eren massa afalagadores.

Era un dia important per a la nostra associació: inauguràvem l’ermita que veníem rehabilitant des de feia quatre anys, després de dedicar-hi moltes hores de feina.Veient el resultat, però, pensem que el treball ha valgut la pena i estem contents d’haver pogut recuperar una part del nostre Patrimoni, sovint tan menyscabat.

Foren moltes les persones que van voler arribar-se fins a Sant Amanç el passat diumenge dia 9, per comprovar com havia quedat la petita ermita després de les obres de restauració. Per a tothom va suposar una grata sorpresa veure-la tan sòlida quan l’havien vist sempre ruïnosa i a un pas de desaparèixer. La veritat és que fa goig, i creiem que ara pot continuar ocupant amb fermesa el lloc que sempre li ha pertocat.

Ens ha arribat al cor l’emoció i el sentiment que vam veure als ulls de molta gent durant la cerimònia d’inauguració i, només per això, ja ens podem donar per satisfets.

Gràcies, una vegada més, a totes i cadascuna de les persones que ens van voler acompanyar en aquest dia tan especial.

Per acabar volem dir que posem l’ermita a disposició de totes les entitats i associacions ganxones per si desitgen celebrar-hi algun acte de tipus cultural: exposicions, concerts, conferències..... Només cal que es posin en contacte amb l’Ajuntament o directament amb algú de la nostra associació.

ARDENYA, Patrimoni i Natura